NYHEDER


Placér musen i dette felt
for at stoppe rulning

Torsdag 8. januar
Ordinært arb.møde

Se mødekalender her

Solen står op: 03:49
Solen går ned: 20:44

Velgørenhed

 

Venskab - Kærlighed - Sandhed

 


Odd Fellow Ordenen er ikke nogen egentlig humanitær eller velgørende institution, men et af ordenens påbud lyder dog: "Hjælpe de trængende". Derfor vil søstre og brødre i enhver Odd Fellow loge, menneskeligt og økonomisk, gøre hvad man kan for at efterleve dette bud.

Odd Fellow Ordenens Hospice Fond er opbygget ved indsamling over en 3-årig periode. I 2001 er det første gang, at fonden foretager udlodning efter at fonden har nået den målsatte grundkapital på 5 millioner kroner.

 

GrønlandsFonden blev stiftet i 2010 med henblik på at iværksætte et landsdækkende projekt med indsamling af midler til fordel for socialt udsatte børn i Grønland. Fondens formål:Det er fondens formål at yde økonomisk støtte eller tilskud til socialt udsatte børn og unge i Grønland.I særlige tilfælde, hvor de sociale forhold ikke er til stede i hjemlandet, kan der ydes støtte i kortere perioder i Danmark.Støtte kan ydes til:1. Uddannelse2. Fritidsaktiviteter3. Forebyggende sociale foranstaltninger Målet er, via danske loger og lejre, at indsamle en grundkapital på 5 millioner kroner.

 

Odd Fellow Ordenens Børnefond blev oprettet den 26. april 1994 på Ordenens 175 års stiftelsesdag.Fondens grundkapital på 2 millioner kr. blev tilvejebragt med bidrag fra alle landets loger, og i dag udgør fondens midler knapt 4,5 millioner kr. Fondens formålBørnefondens formål er at yde støtte til arbejdet for nødlidende børn i Danmark.

 

SOS børnebyen i "Kayonza" i Rwanda blev etableret på grundlag af en indsamling på 4.2 mio. kroner blandt danske Odd Fellows. 

Optagelse i logen

Broderloge nr. 3 Nordstjernen optager p.t. nye medlemmer. Hvis du er interesseret i at blive optaget som logebroder eller ønsker mere information om logen, så kontakt venligst: Overmester Erik Magnusson på telefon: 2992 7875 eller klik på 'Kontakt logen' i menuen her i venstre side.